Voor bedrijven

Je zoekt kunstbloemen- en planten. Het liefst zo natuurgetrouw dat je het moet voelen om het te geloven. Welkom bij Emerald. Tuincentra, bloemisten, woonwinkels, doe het zelf-zaken en interieurbeplanters uit heel Europa kiezen al 25 jaar voor onze kunstbloemen- en planten. Niet alleen omdat onze producten niet van echt te onderscheiden zijn, maar ook omdat onze service ongeëvenaard is. Onze jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar, we kunnen dus razendsnel schakelen. Ook hebben we top-stylisten en merchandisers in huis die met je meedenken over opvallende winkelconcepten en een optimale winkelpresentatie.

Retail

Hulp nodig bij het creëren van een collectie, schappenplan of winkelconcept? Onze stylisten en merchandisers denken met je mee.

Groothandel

Met ruim 3.000 kunstbloemen- en planten is de keuze enorm. Elk product is tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor vorm, kleurverloop, textuur en trends.

Interieurbeplanter

Met levensechte kunstbloemen, -planten, -bomen en -grassen maken we het verschil voor jouw concepten. Het hele jaar door uit voorraad leverbaar.

Tuincentra

Hippe hangplanten, weelderige kamerplanten, veldboeketten of vetplanten in pot: onze collecties zijn altijd on trend.

Bouwmarkt

Grote afnames? Dan kunnen we producten speciaal voor je prijzen en labelen. Dat is de service van Emerald.

Bloemisterij

Kunstbloemen zo natuurgetrouw, dat je moet voelen om het te geloven. Achter elke bloem schuilt onze liefde voor de natuur.

De meest natuurgetrouwe kunstbloemen, en -planten én ongeëvenaarde service. Dat is de kracht van Emerald.

Heb je een aanvullende vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten wij helpen je graag verder.

Vul het online contact formulier in of stuur ons een mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Sneller feedback nodig? Dan kan je ons ook altijd telefonisch bereiken via +31 (0)40 259 0 359

Collectie Collectie

Ontdek de hele collectie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2020 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

  Nieuwe herfst-winter collectie voor 2021-22! Vul onderstaand formulier in en boek jouw privé- of online showroombezoek. Extra inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor de digitale showroomtour, moodboards en shoppinglists.

  Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging. T +31 (0)40 259 0 359 / E emerald@eeg.nl.

   Contacteer

   Vul het formulier in
   Scroll verder
   NL