Voor consumenten

Kunstbloemen- en planten zo natuurgetrouw, je moet het voelen om het te geloven. Dat is het Emerald effect. Onze kunstbloemen en planten worden tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor vorm, kleurverloop, textuur en trends. Geen verzorging of water, wel het hele jaar genieten van een levensechte monstera of een betoverend veldboeket. Klinkt goed toch?

We leveren onze producten alleen aan bedrijven als tuincentra’s, detailhandels, groothandels, interieurbeplanters en bloemisten. Je kunt dus niet direct bij ons bestellen, maar we verwijzen je graag door naar één van onze verkooppunten. Check onze store locator voor een verkooppunt bij jou in de buurt.


We houden van delen

Van een hippe hangplant tot het perfecte insta-proof veldboeket, we volgen de laatste trends op de voet en delen ze graag met jou. Check onze inspiratiepagina of social wall voor een overvloed aan inspiratie en stylingtips.

Social wall Social wall

emerald_ethernal_greenInstagramPinterest
Meer inspiratie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2020 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

  Nieuwe herfst-winter collectie voor 2021-22! Vul onderstaand formulier in en boek jouw privé- of online showroombezoek. Extra inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor de digitale showroomtour, moodboards en shoppinglists.

  Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging. T +31 (0)40 259 0 359 / E emerald@eeg.nl.

   Contacteer

   Vul het formulier in
   Scroll verder
   NL