Over ons

“We maken de wereld vrolijker en kleurrijker met kunstbloemen- en planten die niet van echt te onderscheiden zijn”


Wij zijn Emerald

Van de weelderige bladeren van de Monstera tot de betoverende klokjes van de Campanula: ons hart gaat sneller kloppen van bloemen en planten. Deze liefde voor de natuur zit in onze genen. Oprichter Hans van de Kerkhof is van huis uit bloemist. In 1994 schudde hij de wereld van de kunstbloemen- en planten op met Emerald. Zijn missie? De wereld vrolijker en kleurrijker maken met kunstbloemen- en planten die niet van echt te onderscheiden zijn.

Inmiddels werken er meer dan 30 bevlogen mensen bij Emerald in Eindhoven. Vinden onze kunstbloemen- en planten dagelijks hun weg naar bedrijven door heel de wereld. Vijf keer per jaar reizen we af naar het Verre Oosten om met de grootste zorg de nieuwe collecties samen te stellen. Elke reis ligt de lat weer een stukje hoger. Al onze bloemen en planten worden tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor vorm, kleurverloop, textuur en trends.

Zo natuurgetrouw, je moet het voelen om het te geloven. Dat is het Emerald effect.

Onze collecties

De Emerald showroom van 500 m2 bij Eindhoven Airport is het bloeiende hart van ons bedrijf. Hier presenteren we kunstbloemen, – handgebonden boeketten, -planten, -grassen, -bomen en UV producten. We lopen een jaar vooruit op de laatste trends, maar leveren ook het hele jaar door uit voorraad.

Jaarrondcollectie
Direct kunstbloemen- of planten nodig? Onze vaste jaarrond collectie is het hele jaar uit voorraad leverbaar.

Seizoenscollectie
Ons stylingteam stelt twee keer per jaar een trendy seizoenscollectie samen, een jaar vooruitlopend op de laatste trends. Vanaf december vind je de nieuwe herfst-winter collectie in onze showroom. En in juni maken we plaats voor de lente-zomer collectie.


Verwacht meer: met onze aanpak maken we het verschil. Want we doen meer dan alleen het samenstellen en leveren van de meest natuurgetrouwe kunstbloemen- en planten. Van Emerald mag je meer verwachten.


Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij meer tijd hebt om te focussen op je kernactiviteit. Wel zo prettig.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen- en planten elke dag hun weg naar afnemers over de hele wereld. Onze vast jaarrond collectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, samengesteld door top-bloemisten. Bij grote afnames worden producten hier speciaal geprijsd en gelabeld.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.


Hoe doen wij dat

 • De liefde voor bloemen en planten zit in onze genen. Met een bevlogen team willen we de wereld een beetje vrolijker en kleurrijker maken. Elke dag weer.
 • Samen kom je verder. De afgelopen 25 jaar hebben we een ongeëvenaard netwerk van leveranciers, klanten, agenten en andere partners opgebouwd.
 • Achter elk product schuilt onze liefde voor de natuur. Onze kunstbloemen en -planten worden tot in detail uitgewerkt en spelen in op de laatste trends.
 • We zijn altijd in beweging, zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en investeren in nieuwe technieken en oplossingen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2020 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

  Nieuwe herfst-winter collectie voor 2021-22! Vul onderstaand formulier in en boek jouw privé- of online showroombezoek. Extra inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor de digitale showroomtour, moodboards en shoppinglists.

  Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging. T +31 (0)40 259 0 359 / E emerald@eeg.nl.

   Contacteer

   Vul het formulier in
   Scroll verder
   NL