MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
19 september 2024 Inspiratie Liza van Eeten

Onze favoriete kunstbloemen en -planten voor de herfst

De herfst is een prachtig seizoen vol rijke kleuren en gezellige sferen. De natuur verandert van groen naar warme tinten zoals rood, oranje, geel en bruin. Voor de liefhebbers van interieurdecoratie is dit hét moment om deze prachtige herfstkleuren in huis te halen. Met kunstbloemen en -planten kun je dit op een makkelijke manier doen. In dit artikel zetten we onze favoriete herfst kunstbloemen op een rij waarmee je moeiteloos een sfeervolle en warme uitstraling creëert.

Tropaeolum

De Tropaeolum staat bekend om zijn sierlijke vormen en kleine opvallende bloemetjes. Het is een plant die vooral opvalt door de levendige kleuren. Voor de herfst is een Tropaeolum in perzikkleur een goede keuze. De zachte, warme perziktinten sluiten perfect aan bij de typische herfstkeuren zoals diep oranje en bruin. Als kunstplant brengt de Tropaeolum warmte en kleur in je interieur zonder de overhand te nemen. Dit zorgt voor die perfecte rustige herfstuitstraling. Als kunstplant brengt de Tropaeolum niet alleen kleur in je interieur, maar geeft ook een natuurlijke uitstraling.

Fagus kunstbloem

Fagus

De Fagus, ook bekend als de beukentak is een echte herfsttak. Beukenbladeren veranderen in de herfst in een prachtige combinatie van goudgele en roestrode tinten waardoor ze een prefecte aanvulling zijn in herfst decoraties. Fagus kunsttakken zijn ideaal om hoogte en textuur toe te voegen aan bloemstukken. Daarnaast zijn deze herfstachtige kunsttakken ook mooi om los in een vaas te decoreren.

Ilex berry

De bessen zijn perfect voor de overgang van herfst naar winter. Je kunt er daarom extra lang van genieten. Gebruik de kunsttakken van de Ilex voor het maken van kransen, bloemstukken of ook losstaand in een vaas. De Ilex voegt een feestelijk element toe en past prachtig bij andere kunsttakken en -bladeren zoals een Fagus of Pachira.

Herfst kunstbloem Ilex berry

Hibiscus

De Hibiscus alleen voor de zomer? Nee hoor! Hoewel de Hibiscus vaak geassocieerd wordt met tropische sferen, is deze kunstbloem ook een mooie aanvulling op herfstdecoratie. De Hibiscus is verkrijgbaar in warme tinten die enorm goed aansluiten bij de bovenstaande kunstbloemen voor de herfst. De grote opvallende kunstbloemen van de Hibiscus brengen een gevoel van luxe en zorgen voor een gelaagde uitstraling.

Pachira

De pachira staat voornamelijk bekend om zijn groene, glanzende bladeren. Maar in de wereld van kunstbloemen zijn er talloze variaties die de Pachira een verrassend veelzijdige keuze maken. Onze kunsttakken van de Pachira zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder mooie herfstkleuren als oranje, rood en goud.

Wil je een feestelijke uitstraling creëren? Ga dan voor een Paricha kunsttak met een gouden afwerking. Gebruik een Paricha als enkele tak in een vaas of combineer hem met andere kunstbloemen voor de herfst voor een prachtig bloemstuk. Voor een subtiele maar stijlvolle herfstsfeer kun je ook kiezen voor een Pachira kunstplant. Het natuurlijke karakter van de kunstplant zorgt ervoor dat deze plant een echte eyecatcher is in ieder interieur, een die volledig past in het herfst seizoen.

Meer inspiratie in kunstbloemen?

Met deze inspirerende herfst kunstbloemen haal voeg je eenvoudige de warme kleuren en sfeervolle charme van het seizoen toe. Van de verfijnde Tropaeolum en de natuurlijke Fagus, tot de feestelijke Ilex en de veelzijdigheid van de Pachira. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens een kleine greep uit onze collectie.

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in




    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details